Упис – избор средње школе!
24/05/2020
Sveti Sava školska slava
29/01/2021
Прикажи све

Упис првака – све информације!

Поштовани родитељи,

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у Oсновну школу "Јован Јовановић Змај" Смедерево.

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

ВАЖНА НАПОМЕНА!

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

ВАЖНА НАПОМЕНА!

Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа, јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење, ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.


Уколико не закажете упис и тестирање детета на овај начин, надлежни из школе ће Вас контактирати и у договору са Вама утврдити одговарајући термин.


Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!


С поштовањем,
ОШ"Јован Јовановић Змај"Смедерево

Поштовани родитељи,

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у Oсновну школу „Јован Јовановић Змај“ Смедерево.

Comments are closed.